Menu główne
TATAR Z TUŃCZYKA
Tatar z tuńczyka z awokado
przykryty kozim twarogiem z sałatą
TATAR WOŁOWY
Tatar wołowy z polędwicy podany z żółtkiem, kaparami, ogórkiem kiszonym, marynowanymi grzybami, cebulą i tostami z ciabatty
NÓŻKI WIEPRZOWE
Nóżki wieprzowe z domowymi marynatami,
octem i świeżo tartym chrzanem
ŚLEDZIE NA DWA SPOSOBY
Marynowane śledzie podane na dwa sposoby:
– pod śmietanową pierzynką na plastrach z jabłka, marynowanego buraka i kiszonego ogórka
– w oleju z cebulą
Desery
BEZA MIGDAŁOWA
Delikatna beza migdałowa z kremem pomarańczowym i likierem cointreau na musie z truskawek
SERNIK
Domowy sernik z sosem czekoladowym
TRUSKAWKI W KOGLU MOGLU
Zapiekane truskawki w koglu moglu
ŚLEDZIE NA DWA SPOSOBY
Marynowane śledzie podane na dwa sposoby:
– pod śmietanową pierzynką na plastrach z jabłka, marynowanego buraka i kiszonego ogórka
– w oleju z cebulą