Menu
Możliwość ustalenia indywidualnego menu na planowane firmowe oraz prywatne uroczystości.
Prosimy o kontakt z managerem:
+48 535 305 527.
Początek
TUŃCZYK
POMIDORKI, OLIWA, WAKAME, PRAŻONE ORZESZKI PINIOWE
CARPACCIO Z POLĘDWICY WOŁOWEJ
PISTACJE Z BRONTE, PARMIGIANO REGIANO, NASZ DOMOWY SOS
VITELLO TONNATO
CIELĘCINA, TRUFLOWY MAJONEZ, KRUSZONKA Z OLIWEK, WŁOSKI SOS
PASZTET DOMOWY Z CIELĘCINY
GRUSZKA, PUSZYSTY MUS CHRZANOWY, JARZĘBINA
SAŁATKA JARZYNOWA DOMOWA Z WIEJSKIMI JAJKAMI
KREWETKI
TATAR Z POLĘDWICY WOŁOWEJ SIEKANY
( MOŻLIWY DŁUŻSZY CZAS OCZEKIWANIA )
Pomiędzy
KREWETKI (BLACK TIGER 4 SZT.)
POMIDORKI CZEREŚNIOWE, PIETRUSZKA, CZOSNEK, MASŁO
BOROWIKI Z PATELNI
KREMOWA POLENTA, SER DOJRZEWAJĄCY, ORZECHY LASKOWE
SAŁATA CEZAR
SAŁATA RZYMSKA, GRZANKI, PARMIGIANO, SOS NA ŻÓŁTKACH, POMIDORKI Z PATELNI
Z KURCZAKIEM SOUS VIDE / Z KREWETKAMI
ZUPA DNIA
Dania Główne
POLĘDWICA WOŁOWA (200 G)
TRUFLOWY SOS, FASOLKA FLAŻOLETKA Z ROZMARYNEM, BOROWIK, ZIEMNIAKI Z OMASTĄ, BURACZKI ZASMAŻANE
KACZKA PIERŚ
GROSZEK ZIELONY Z MASŁEM, WYTRAWNY SOS WIŚNIOWY NA BAZIE PORTO, KLUSECZKI Z DZIURKĄ
POLICZKI WOŁOWE WOLNO PIECZONE
MARCHEW, KREMOWE ZIEMNIAKI
SCHAB Z KOŚCIĄ Z GRILLA
SZPINAK, SOS MAŚLANY, KAPARY, PIECZONE ZIEMNIAKI
WIENER SZNYCEL Z CIELĘCINY
CHRUPIĄCA PANIERKA, JAJKO SADZONE, ZIEMNIAKI Z PATELNI, POMIDORKI Z CEBULKĄ I OLIWĄ
LOSOŚ MARYNOWANY 48 GODZ.
KREMOWE RISOTTO, MAJONEZ KREWETKOWY, SOLIRÓD, SAŁATA RZYMSKA
Słodkie
SUFLET CZEKOLADOWY Z GORĄCYM SERCEM
ŚMIETANKA, SŁONE TOFFI, UPOJNE ŚLIWKI GOTOWANE W PORTO
DOMOWY SERNIK Z WIEJSKIEGO SERA
NASZA KONFITURA Z CZEREŚNI, SOS WANILIOWY