Menu

Możliwość ustalenia indywidualnego menu na planowane firmowe oraz prywatne uroczystości.
Prosimy o kontakt z managerem:
+48 535 305 527.

Początek

TUŃCZYK

POMIDORKI, OLIWA, WAKAME, PRAŻONE ORZESZKI PINIOWE

CARPACCIO Z POLĘDWICY WOŁOWEJ

PISTACJE Z BRONTE, PARMIGIANO REGIANO, NASZ DOMOWY SOS

VITELLO TONNATO

CIELĘCINA, TRUFLOWY MAJONEZ, KRUSZONKA Z OLIWEK, WŁOSKI SOS

PASZTET DOMOWY Z CIELĘCINY

GRUSZKA, PUSZYSTY MUS CHRZANOWY, JARZĘBINA

SAŁATKA JARZYNOWA DOMOWA Z WIEJSKIMI JAJKAMI

KREWETKI

TATAR Z POLĘDWICY WOŁOWEJ SIEKANY

( MOŻLIWY DŁUŻSZY CZAS OCZEKIWANIA )

Pomiędzy

KREWETKI (BLACK TIGER 4 SZT.)

POMIDORKI CZEREŚNIOWE, PIETRUSZKA, CZOSNEK, MASŁO

BOROWIKI Z PATELNI

KREMOWA POLENTA, SER DOJRZEWAJĄCY, ORZECHY LASKOWE

SAŁATA CEZAR

SAŁATA RZYMSKA, GRZANKI, PARMIGIANO, SOS NA ŻÓŁTKACH, POMIDORKI Z PATELNI
Z KURCZAKIEM SOUS VIDE / Z KREWETKAMI

ZUPA DNIA

Dania Główne

POLĘDWICA WOŁOWA (200 G)

TRUFLOWY SOS, FASOLKA FLAŻOLETKA Z ROZMARYNEM, BOROWIK, ZIEMNIAKI Z OMASTĄ, BURACZKI ZASMAŻANE

KACZKA PIERŚ

GROSZEK ZIELONY Z MASŁEM, WYTRAWNY SOS WIŚNIOWY NA BAZIE PORTO, KLUSECZKI Z DZIURKĄ

POLICZKI WOŁOWE WOLNO PIECZONE

MARCHEW, KREMOWE ZIEMNIAKI

SCHAB Z KOŚCIĄ Z GRILLA

SZPINAK, SOS MAŚLANY, KAPARY, PIECZONE ZIEMNIAKI

WIENER SZNYCEL Z CIELĘCINY

CHRUPIĄCA PANIERKA, JAJKO SADZONE, ZIEMNIAKI Z PATELNI, POMIDORKI Z CEBULKĄ I OLIWĄ

LOSOŚ MARYNOWANY 48 GODZ.

KREMOWE RISOTTO, MAJONEZ KREWETKOWY, SOLIRÓD, SAŁATA RZYMSKA

Słodkie

SUFLET CZEKOLADOWY Z GORĄCYM SERCEM

ŚMIETANKA, SŁONE TOFFI, UPOJNE ŚLIWKI GOTOWANE W PORTO

DOMOWY SERNIK Z WIEJSKIEGO SERA

NASZA KONFITURA Z CZEREŚNI, SOS WANILIOWY

DO DESERU POLECAMY WYBÓR NASZYCH DOMOWYCH NALEWEK