Menu główne

TATAR Z TUŃCZYKA

Tatar z tuńczyka z awokado
przykryty kozim twarogiem z sałatą

TATAR WOŁOWY

Tatar wołowy z polędwicy podany z żółtkiem, kaparami, ogórkiem kiszonym, marynowanymi grzybami, cebulą i tostami z ciabatty

NÓŻKI WIEPRZOWE

Nóżki wieprzowe z domowymi marynatami,
octem i świeżo tartym chrzanem

ŚLEDZIE NA DWA SPOSOBY

Marynowane śledzie podane na dwa sposoby:
– pod śmietanową pierzynką na plastrach z jabłka, marynowanego buraka i kiszonego ogórka
– w oleju z cebulą

Desery

BEZA MIGDAŁOWA

Delikatna beza migdałowa z kremem pomarańczowym i likierem cointreau na musie z truskawek

SERNIK

Domowy sernik z sosem czekoladowym

TRUSKAWKI W KOGLU MOGLU

Zapiekane truskawki w koglu moglu

ŚLEDZIE NA DWA SPOSOBY

Marynowane śledzie podane na dwa sposoby:
– pod śmietanową pierzynką na plastrach z jabłka, marynowanego buraka i kiszonego ogórka
– w oleju z cebulą